​​​​

     Loop de Dam tot ​Damloop met Team Right To Play 

ARTIKEL_Damloop_3.jpg 

Samenwerking Right To Play en de Dam tot Damloop
De dam tot Damloop is 1 van de meest spectaculaire sportevenementen van Nederland. Elk jaar in september verzamelen ruim 250.000 toeschouwers zich in Amsterdam om de hardlopers 10 Engelse mijl af te zien leggen richting Zaandam. Een unieke dag dus waar iedereen eens moet zijn geweest. Right To Play en een team van vrijwilligers is voor het 4de jaar aanwezig met veel plezier. Deze vrijwilligers komen niet alleen kijken maar hebben ook een startbewijs voor de Dam tot Damloop! En ook jij kan deze unieke tocht afleggen met Right To Play.

In 2016 is Right To Play voor het 4de jaar op rij het goede doel van de Dam tot Damloop. Dit betekent dat Right To Play ook startbewijzen mag verkopen voor de Dam tot Damloop ondanks dat het evenement al is uitverkocht. Iedereen die meeloopt voor Right To Play steunt hiermee het doel om kinderen te laten leren door te spelen.

Dit jaar vind de Dam tot Damloop plaats op zondag 18 september. Wil jij Right To Play ook steunen tijdens de Dam tot Damloop?  

Schrijf je hier in voor Team Right To Play


Zoals in de afgelopen edities zullen wij met Team Right To Play aan de start verschijnen met één doel; zoveel mogelijk kinderen wereldwijd te laten leren door te spelen. 

Niet lopen, maar wel doneren aan Right To Play? Klik hier!

Wat zijn de voordelen van lopen voor Right To Play?

1.       Right To Play verzorgt je inschrijving en startbewijs;

2.       Een uniek Right To Play hardloopshirt;

3.       Wij vangen je voor- en na de start op met onze ambassadeurs en team;

4.       Een goodiebag en drankje na de finish;

5.       Via PIF World krijg je toegang tot je persoonlijke online sponsorpagina. 


Loop samen

Daarbij is er dit jaar de mogelijkheid om je als team in te schrijven. Want samen met een vriend, buurman, sportmaatje of familie sporten is toch veel leuker? Als je kiest voor deze optie verschijn je niet alleen samen aan de start maar kan je ook samen de fondsen ophalen voor Right To Play. Dit maakt de voorbereiding voor de Damloop een stuk makkelijker voor je. Wees dus samen creatief en maak de uitdaging extra leuk en gezellig.
Klik hier voor het inschrijfformulier voor bedrijven.​​​

Heb je al een startbewijs? 
Heb je al een startbewijs en wil je graag lopen voor Right To Play? Dat kan! Maak een eigen actie pagina aan en haal € 150, - op voor het goede doel. Dan ben jij onderdeel van Team Right To Play en geniet je van dezelfde voordelen.  ​

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Tel. +31(0)70-3153490
Mail. events@righttoplay.nl

Lopen met je bedrijf of organisatie? Bekijk hier de flyer​​


Praktische informatie

Loop jij 17 en 18 september mee? Hier vind je alle praktische informatie:

Praktische informatie 10 E.M.

Praktische informatie 5 E.M.

Praktische informatie Wandeltocht

Praktische informatie Fietsclassic

  ​​​
 Inschrijven  
damloop_100x97_4.jpg

De inschrijvingen voor de Dam tot Damloop zijn geopend. Wil jij deel uitmaken van Team Right To Play op de Dam tot Damloop 2016? Dat kan!

Lees meer  ​​​​​
​​​​​
 Lopen met collega's  
DTD_web_5.png

Lopen met je bedrijf of organisatie? Ook dat kan. Als onderdeel van Team Right To Play krijg je een geheel verzorgde experience en zal de Dam tot Damloop 2016 een prachtige ervaring zijn.

Lees meer  ​​​​​​
​​​​​
 De uitdaging   
DTD_web_4.png

Naast de kosten voor het startbewijs vragen wij iedere individuele loper een symbolisch bedrag van € 150, - op te halen voor Right To Play. Lees hier meer over de uitdaging.

Lees meer  ​​​​​
​​​
 Fondsenwerving   
DTD_web_6.png

We hebben een toolkit voor je gemaakt om het werven van fondsen nog makkelijker te maken! Bekijk hier de tips & tricks om je fondsenwerving een extra boost te geven.   

Lees meer  ​​​​​

Act