​​​

  Loop de Dam tot Damloop met Team Right To Play!

 

Doe meer met jouw Damloop. Loop voor Team Right To Play!

Op 16 en 17 september is het weer zover: de jaarlijkse hardloopwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Dit jaar is Right To Play alweer voor het 5de jaar op rij het officiële goede doel van de Dam tot Damloop.

Sport- en spelprogramma's voor Syrische kinderen

Wil jij meer doen met je Damloop? Loop dan mee voor Right To Play en geef Syrische kinderen de kans om te spelen. Kinderen die zijn gevlucht uit hun land en hulp nodig hebben om de impact van de oorlog op hun leven te verwerken. Onze wekelijkse speelprogramma's zijn daar een effectief middel voor. 

Uiteraard belonen we al jouw inspanningen. Voor de drie beste fondsenwervers hebben we een leuke prijs: 

  • Een mooi Asics hardloop pakket incl. hardloopschoenen t.w.v 400 euro
  • Weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks t.w.v. 350 euro
  • Een Right To Play speelpakket, goed voor een leven lang sporten en spelen

Loop voor team Right To Play - alle voordelen op een rij:

  • Je inschrijving wordt verzorgd door Right To Play
  • Je ontvangt digitale tips en tricks van niemand minder dan Europees kampioene Anouk Vetter
  • Je krijgt een mooi Right To Play / Asics hardloopshirt
  • Je start helemaal vooraan, net achter de wedstrijdlopers, omdat Right To Play het officiële goede doel is van de Damloop
  • Je wordt na de finish opgevangen door Right To Play en krijgt een goody bag + drankje
  • Je rent niet alleen voor jezelf, maar ook voor Syrische kinderen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is maar wel cruciaal…
Praktische informatie Dam tot Damloop 2017
Per onderdeel - fietsen, wandeltoch, 5 Mile en 10 Mile kunnen het verzamelpunt, de tijden en overige informatie verschillen. Neem de praktische informatie voor jouw onderdeel goed door. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-22 52 731​ of stuur een mail naar events@righttoplay.nl.

  
 Inschrijven
damloop_100x97_4.jpg

De inschrijvingen voor de Dam tot Damloop zijn gestart. Er zijn maar e​en beperkt aa​ntal kaarten beschikbaar, dus schrijf je snel in. Hier vind je alle informatie.​

Lees meer  ​​​​​​​​
​​​​​​​​
 De sportieve uitdaging 
DTD_web_6.png

Naast de aanschaf van een startbewijs, verwachten we dat je sponsorgeld op gaat halen voor Right To Play. Dat kan door een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, of je te laten sponsoren door vrienden of familie. Met jouw inzet kunnen we zoveel mogelijk Syrische kinderen een jaar lang mee laten doen aan onze speelprogramma's.

Lees meer 
​​​​​
 Lopen met collega's
DTD_web_4.png

Wil je als bedrijf meer doen met de Damloop? Samen sporten en je samen inzetten voor Syrische kinderen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is? Schrijf je nu in.

Lees meer  ​​​
​​​​​​​
 Voor Syrische kinderen
DTD_web_4.png

Wil jij meer doen met je Damloop? Loop dan mee voor Right To Play en geef Syrische kinderen de kans om te spelen. Kinderen die zijn gevlucht uit hun land en hulp nodig hebben om de impact van de oorlog op hun leven te verwerken. Lees hieronder meer over ons werk met Syrische kinderen.

Lees meer 
​​​
Act