Kom in actie bij Right To Play evenementen
Doe mee aan een evenement_Website.jpg

Doe mee aan een van de evenementen waar Right To Play als goed doel bij betrokken is en haal geld op om kinderen te laten leren door te spelen. Dit zijn bijvoorbeeld de Dam tot Damloop, de Nijmeegse Vier​​daagse​, de Rexona Run en verschillende Urban Chase evenementen​. Zit je evenement er niet bij, dan kan je jezelf altijd inschrijven voor een ander (sportief) evenement en een fondsenwervende pagina aanmaken voor Right To Play via PIF World.

Daarnaast organiseert Right To Play een aantal evenementen voor onze corporate partners. Deze evenementen kunt u hier​ terugvinden.

  
  Dam tot Damloop
Dam tot Dam.jpg

Right To Play is ook dit jaar het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Wil jij meer halen uit je Damloop? Schrijf je dan snel in!

 Nieuwsbrief
dtd 200 205.jpg

Blijf op de hoogte van alle evenementen waar Right To Play bij betrokken is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!Schrijf je hier in​​
 de Rexona Run 
Urban Chase websiteblok.jpg

Op 18 juni wordt er in 15 verschillende steden gelijktijdig hardgelopen. Lijkt jou het leuk om mee te lopen? Schrijf je in voor de 5 of 10 kilometer en steun Right To Play.

  Werf je fondsen online
sportteam.jpg

Wil jij geld ophalen voor een evenement? Right To Play helpt jou hierbij. Maak je eigen actiepagina aan voor Right To Play en maak van jou inzameling een succes!

Act