​​​​​​​

     Maak jouw Right To Play actiepagina aan!

ARTIKEL_Damloop_3.jpg 

Jij kan Right To Play ondersteunen door zelf een actie op te zetten. Zo fietst Alwart Broers bijvoorbeeld de wereld over om geld op te halen voor Right To Play en organiseren vrijwilligers Remco en Lukas de Right To Play Golfdag. Je kan natuurlijk ook kleiner denken. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van fondsen voor de Dam tot Damloop. Right To Play werkt met een actiepagina op het crowdfundingsplatform PIF World. Deze actiepagina is een handig hulpmiddel wat jou helpt bij het opzetten van je actie en het ophalen van fondsen. Kom met vijf simpele stappen in actie voor Right To Play.


Zo werkt het:

1. Maak een gratis account aan

Via PIF World kan je makkelijk een gratis account aanmaken.

2. Start een actie voor Right To Play

Nu jij een account hebt, kan jij in actie komen voor Right To Play! Dit gaat als volgt. Zoek bovenin naar de pagina van Right To Play. Eenmaal op de pagina van Right To Play kan je een actie starten door middel van de rode plusknop, rechts onder in het scherm. Voer een streefbedrag en motivatie in en voilà je hebt een actie aangemaakt. De actie verschijnt bij de community van Right To Play.

Als je fondsen ophaalt voor een specifiek evenement kan je onder het kopje evenementen​ jouw actie aanmaken voor het juiste Right To Play evenement.

3. Maak jouw actiepagina compleet

Vertel jouw verhaal. Leg uit waarom jij je inzet voor Right To Play en wat je gaat ondernemen. Vul de pagina aan met een mooie foto en een leuk Right To Play filmpje. Je bent er nu bijna klaar voor!

4. Zorg dat iedereen op de hoogte is

Zorg dat je iedereen op de hoogte stelt van je actie. Stuur vrienden, familie, kennissen en collega's naar jouw actiepagina. Dit kan door een e-mail of met Social Media en vraag of ze jou willen steunen. Jij kan via Social Media en jouw PIF World tijdlijn updates de wereld in sturen over de voortgang van jouw actie.

5. 100% van de donaties gaan naar Right To Play

Alle donaties die via PIF World binnenkomen gaan voor 100% naar Right To Play. Wij denken dat jij klaar bent om online fondsen te werven. Zet hem op!


Als je nog vragen hebt over Right To Play en/of extra info wilt voor je eigen pagina, kan je gerust contact opnemen via:
Tel. +31 (0) 20-2252 731
Mail. communicatie@righttoplay.com​

Voor vragen het aanmaken/beheren van je eigen actiepagina, kan je contact opnemen met PIF World:
Tel. +31(0)6- 268 283 25
mail. roelien@pifworld.com​ 


Bekijk hier de actiepagina van Right To Play

​  

  ​​​​​
Act