Right To Play Corporate Events
RTP_0566.jpg
In 2017 organiseert Right To Play weer een aantal prachtige evenementen. Zo organiseren wij  de vijfde editie van de Right To Play Golf Cup voor kinderen in Tanzania en vindt in november the Ultimate Sports Quiz plaats. Wij hebben er zin in! U ook? In onderstaande blokken is meer informatie te vinden met betrekking tot onze corporate evenementen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Dippel via MD​ippel@righttoplay.com​ of via 020-2252 731​. ​
Right To Play Golf Cup

Wilt u genieten van een heerlijke dag golf inclusief diner en veiling? In 2018 st​aat de 6e e​d​itie van de Right To Play Golfcup op het programma. Dit evenemen​​​​t ​zal plaatsvinden op een golfbaan van in​​ternationaal topniveau: Th​e Dutch in Spijk. Hieronder vindt u de foto's van de vorige editie.​​

 The Ultimate Sports Quiz 

Bent u een echte sportkenner? Op 9 november vindt de derde editie van The Ultimate Sports Quiz plaats. Dit is een leuk, interactief event waar jouw sportkennis tot het uiterste op de proef gesteld zal worden. ​

 Dam tot Damloop

Dit jaar met uw bedrijf of organisatie aan de start staan van de Dam tot Damloo​p? Dat kan! Right To Play is het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Schrijf je nu in!


Olympisch Gala 

Right To Play is maatschappelijk partner van NOC*NSF. Samen organiseren wij na de Olympische Spelen een prachtig Olympisch Gala om de successen van onze Olympiërs te vieren! Bekijk hieronder foto's van het O​lympisch Gala 2016.

Act