Right To Play Corporate Events
RTP_0566.jpg
In 2017 organiseert Right To Play weer een aantal prachtige evenementen. Zo organiseren wij op 9 mei de vijfde editie van de Right To Play Golf Cup voor kinderen in Tanzania en vindt in november the Ultimate Sports Quiz plaats. Wij hebben er zin in! U ook? In onderstaande blokken is meer informatie te vinden met betrekking tot onze corporate evenementen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Dippel via: 
MDippel@RightToPlay.com of via 070 - 315 34 90. ​
Right To Play Golf Cup

Wilt u genieten van een heerlijke dag golf inclusief diner en veiling? 9 mei 2017 st​aat de 5e e​d​itie van de Right To Play Golfcup op het programma. Dit evenemen​​​​t ​zal plaatsvinden op een golfbaan van in​​ternationaal topniveau: Th​e Dutch in Spijk. Hieronder vindt u meer informatie.​​

 The Ultimate Sports Qui​z 

Bent u een echte sportkenner? The Ultimate Sports Quiz is een leuk, interactie​f event​ waar uw sportkennis op de proef gesteld zal worden. Meer informatie volgt snel.​​
Hi​er​ vindt u de v​ideo van de eerste editie en verder kunt u kijken naar de foto's van vorig jaar.

 Dam tot Damloop

Dit jaar met uw bedrijf of organisatie aan de start staan van de Dam tot Damloo​p? Dat kan! Right To Play is het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Schrijf je nu in!


Olympisch Gala 

Right To Play is maatschappelijk partner van NOC*NSF. Samen organiseren wij na de Olympische Spelen een prachtig Olympisch Gala om de successen van onze Olympiërs te vieren! Bekijk hieronder foto's van het O​lympisch Gala 2016.

Act