Geef de kracht van spelen door aan kinderen, wereldwijd.

Wij geloven dat spelen een krachtig middel is om de wereld te veranderen. Het brengt gemeenschappen samen en inspireert elk individu. Tijdens een potje voetbal leren kinderen meer over fairplay, terwijl een spel tikkertje hen iets bijbrengt over malaria. Spelen helpt bij het leren van belangrijke levenslessen en de ontwikkeling van vaardigheden zoals samenwerken, vertrouwen en leiderschap. Spelen biedt een ontsnapping aan de dagelijkse ontberingen van kinderen in getroffen gebieden. Spelen brengt vreugde en een lach. Op die manier kunnen kinderen weer kind zijn.

  ​​
Wie we zijn
Children playing in Peru

Wij zijn een wereldwijde organisat​ie die bestaat uit inspirerende coaches, ambassadeurs, medewerkers, supporters en een miljoen spelende kinderen.

 Waar we werken
Girls playing a game

Spelen is universeel. Wij helpen kinderen over de hele wereld om sociale vaardigheden en een betere toekomst voor zichzelf en hun gemeenschap te ontwikkelen.

 Wat we doen
Children playing a Right To Play game

We gebruiken spel om kinderen te helpen in hun ontwikkeling, zorgen voor gezondheidspre​​ventie en leren hoe ze vreedzame gemeenschappen op kunnen bouwen.

 Hoe​​ we werken
Girls playing a game

Onze programma's zijn speciaal ontworpen om kinderen te voorzien van de kennis en vaardighe​​den die ze nodig hebben om tegenslagen te overwinnen.

Act