Lees hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte over activiteiten rondom Right To Play. 

  
 Onze ​Impact

 

​ 

Met de speelprogramma's van Right To Play helpen we kinderen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden. Right To Play geeft de kracht van spelen door.

Donate Now          
Right To Play geeft de kracht van spelen door en bereikt meer dan 1 miljoen kinderen ​wereldwijd. Bijdragen aan het werk van Right To Play? Word donateur of doneer direct via Ideal. 


Lees verder​​​
 Waar

   Discover the countries we work in


We helpen kinderen in Afrika, Azië, het Middenoosten, Latijns Amerika en Noord Amerika om​​​​ te werken aan hun levensvaardigheden.       

 

  Lees meer

 Evenementen
Doe mee en geef de kracht van spelen door. ​

 

Meedoen met een sportie​f evenement en ook nog eens Right To Play steunen? Het kan! Elk jaar is Right To Play als goed doel betrokken bij een aantal​ leuke, sportieve evenementen. Bekijk de opties en ga de uitdaging aan!​​​

 

         
  • ​    ​

  •       

Wil je op de hoogte blijven van ons werk en inspiratie opdoen over de kracht van spelen? Volg ons dan via Facebook, Twitter, You Tube of schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief via onderstaande li​nk. 

steunen ons omdat ze zelf weten hoe belangrijk het is en wat voor positief effect spelen heeft op hun leven. Maak kennis met onze Nederlandse Ambassadeurs.


bekijk onze andere websites:

                                             Germany_60.png

Tel: 020-2252731 E-mail: info@righttoplay.nl  IBAN: NL46RABO0133055000 RSIN: 8133.21.906anbi logo1.jpgcbf logo.jpg

Act