• Nieuws​ - 15 maart 2018

  Fantastische donatie ASICS aan Right To Play

  cheque overhandiging nieuwsartikel.jpg  Als je samen speelt, kun je meer bereiken. Dat blijkt wel uit het fantastische resultaat van de december campagne van ASICS Europe voor Right To Play. Maar liefst 100 000 kinderen kunnen we wereldwijd laten spelen dankzij dit initiatief! Johann Olav Koss nam de cheque in ontvangst.

  Kracht van spelen

  Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van alle kinderen. Toch is het voor veel kinderen onmogelijk om te spelen. Samen met onze partner ASICS Europe vroegen we aandacht voor kinderen die leven in armoede of oorlog en die het verdienen weer te kunnen spelen. Omdat we beiden geloven in de kracht van sport en spel.

  December actie

  Van november 2017  tot en met januari dit jaar kwam ASICS Europe in actie. In de ASICS stores en online kreeg iedereen de vraag om 5 euro te doneren aan Right To Play, zodat een kind vijf weken lang in onze programma’s kan meespelen. Dit leverde een fantastisch bedrag op. Alistar Cameron van ASICS Europa overhandigde een cheque van maar liefst 500 000 euro aan onze oprichter Johann Olav Koss. Geweldig!

  Wil je weten hoe dat ging? Kijk dan deze video​​​

   


  In de toekomst

  ASICS blijft Right To Play steunen in de toekomst. Bijvoorbeeld tijdens de Dam tot Damloop in Amsterdam. Er zijn trouwens nog kaarten. Wil je mee doen? Meld je nu aan​​

    
Act