• Nieuws​ - 29 mei 2018

  ASICS lanceert jubileumschoen met Right To Play

  ASICS_Sun.jpgOnze corporate partner ASICS ondersteunt Right To Play wederom door de verkoop van hun zojuist gelanceerde limited edition KO100™ schoen en kleding. De opbrengsten van deze bijzondere actie komen ten goede aan onze projecten in Libanon.

  KO100™ ter nagedachtenis aan oprichter ASICS

  Het is deze maand 100 jaar geleden dat de oprichter van ASICS, Kihachiro Onitsuka, werd geboren. ASICS viert dit met de exclusieve zonnebloemschoen en kleding, gebaseerd op de positieve levensinstelling van meneer Onitsuka. 10 euro van iedere KO100™ schoen of kledingstuk dat verkocht wordt, gaat naar Right To Play. Hiermee kunnen wij gevluchte Syrische kinderen en leeftijdsgenootjes uit gastland Libanon 10 weken laten meedoen aan onze sport- en speelprogramma's. Daarnaast trainen we ook nog meer vrijwillige coaches die de Right To Play programma's begeleiden.

  Gezonde geest in een gezond lichaam

  In 1949 begon Kihachiro Onitsuka ASICS met een duidelijke visie. Hij vond dat door beweging mensen zich beter en gezonder voelen in lichaam en geest. ASICS is het acroniem van 'Anima Sana In Corpore Sano', oftewel een gezonde geest in een gezond lichaam. Deze filosofie heeft het bedrijf gebracht waar ze nu staan qua continue productinnovaties en ondersteuning van goede doelen, waaronder een partnership met Right To Play. 

  Right To Play in Libanon

  Veel kinderen in Libanon kunnen hun energie niet kwijt vanwege het ontbreken van een plek waar ze even kunnen bewegen en spelen. Ze voelen zich onveilig. Het zorgt ervoor dat zowel de gevluchte Syrische kinderen als hun Libanese leeftijdsgenoten niet meer actief bijdragen aan hun gemeenschap. Met dit partnership zorgen Right To Play en ASICS er samen voor dat deze broodnodige veilige plekken er voor de kinderen zijn, Daarmee dragen we bij aan hun fysieke, geestelijke en emotionele gezondheid.

  ​​​
  Maak met ASICS en Right To Play het verschil!

  Bekijk de KO100™ schoen en kleding nu en word eigenaar van deze collectors items​


    
Act