PLAY it Forward

Kom in actie met je bedrijf. Met je medewerkers. En ook met je klanten. Wij beloven dat ook in actie komen voor Right To Play een bijzondere ervaring is. Het ultieme (team)play moment waarmee je met elkaar de kracht van spelen doorgeeft. Aan kinderen. Wereldwijd. Voor wie spelen niet vanzelfsprekend is.

Wat wij bieden

Er zijn ontzettend veel manieren om in actie te komen als bedrijf. Uiteraard kun je met elkaar bijzondere fondsenwervende acties bedenken. En zijn wij de eerste in de rij die jullie op weg helpen hiermee om de actie tot iets groots uit te bouwen! Zodat zowel jullie als Right To Play daar profijt van hebben.

Een aantal leuke plug-and-play acties hebben we voor je op een rijtje gezet:
- BTPlay
- Doe mee aan de stappenchallenge
- Loop als bedrijfsteam mee met de Dam tot Damloop

Deze bedrijven gingen je voor - laat je inspireren!
  • Bij ASICS kregen klanten 20% korting nadat ze een donatie van 5 euro aan Right To Play hadden gedaan.
  • Ordina rent nu al een aantal jaar de Dam tot Damloop voor Right To Play.
  • Steiger B doet een donatie van 25 euro aan Right To Play naar aanleiding van elke vervulde vacature.
  • Le Champion mobiliseert al zes jaar lang hun Dam tot Damloop deelnemers om bij inschrijving een extra donatie te doen.
Over Time To PLAY

Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen die we wekelijks bereiken via onze speelprogramma’s. Spelen draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Voor medewerkers van jouw bedrijf is spelen de sleutel tot vitaliteit, inspiratie en verbinding. En het wapent tegen stress.