Spelen is goud waard

sari vangt bal

Olympische spelen of niet. Spelen is sowieso goud waard. Keepster van de wereld Sari van Veenendaal deelt met jou waarom zij spelen goud waard vindt. En jij maakt kans op een gouden speelmoment met haar. Dat doet ze omdat Right To Play 20 jaar bestaat. In die 20 jaar is gebleken dat spelen zoveel meer is dan alleen maar lol hebben met elkaar. Spelenderwijs leren kinderen van alles.

Power lady Aissa

Sari van Veenendaal is onder de indruk van het verhaal van Aissa. Aissa deed 12 jaar geleden mee aan de Right To Play programma’s in Mali waar ze leerde voor zichzelf en andere meisjes in haar gemeenschap op te komen. En nu doet ze dat nog steeds. Via haar eigen organisatie en als medewerker van UNHCR. Sari en Aissa zijn twee powervrouwen die de wereld laten zien dat spelen goud waard is! Voor alle meisjes en vrouwen. Overal ter wereld.

Maak kans op een gouden speelmoment met Sari

Omdat Sari spelen goud waard vindt, wil ze ook met jou een moment pakken om te spelen. Als je hieronder jouw gegevens achter laat, maak je kans op dat gouden speelmoment met Sari. Ben je de gelukkige? Dan gaan jullie 15 minuten met elkaar beeldbellen en doet Sari met jou een spelletje.

NLNO Spelen is goud waard - Sari

 
20 jaar Right To Play

Right To Play werd 20 jaar geleden opgericht door viervoudig Olympisch schaatskampioen Johann Olav Koss. Hij zag destijds in het door honger en oorlog geteisterde Eritrea hoe spelen de kracht in kinderen naar boven haalt. Die kracht heeft hij ingezet om het leven van kinderen te verbeteren. Inmiddels werkt Right To Play in 15 landen en bereiken we 2,35 miljoen kinderen per jaar. Met onze aanpak hebben we ervoor gezorgd dat kinderen naar school gaan en blijven. We hebben meisjes een stem kunnen geven om op te komen voor hun rechten en we hebben kinderen geholpen om zichzelf te beschermen tegen geweld en uitbuiting. Ontdek meer