Tijd om thuis te spelen

Tijd voor een Play break
Doe mee met onze Play Breaks

Right To Play kent de kracht van spelen en geeft die graag door. Want we weten hoe belangrijk het is om in tijden van crisis mentaal en fysiek gezond te blijven. Doe mee met onze Play breaks zodat je op elk moment van de dag even goed voor jezelf en anderen kunt zorgen door thuis te spelen.

Hindernisbanen in huis, challenges met toiletpapier, spelletjesavond via Houseparty. Allerlei vormen van spelen komen voorbij. En vanaf vandaag doen wij ook een duit in het zakje. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk spelen is, wij ervaren dat iedere dag opnieuw met de kinderen in onze programma’s.

Zo werkt het

Wat we met de kinderen in onze programma’s doen, kun jij nu in aangepaste vorm ook eenvoudig thuis inzetten om jezelf en jouw gezin mentaal en fysiek fit te houden. Daarom delen we vanaf nu speciale speelmomenten. We hebben een aantal sport- en speelexperts gevraagd om zogenaamde Play Breaks op te nemen met hun eigen en Right To Play speeltips.

Iedere maandag om 16 uur

Komende weken delen we iedere maandag om 16.00 uur een Play Break.
Wil je de Play Break al eerder ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter en je ontvangt de Play Break op maandag 14 uur in jouw mailbox!


Samen geven we de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd.

1. Een Play Break met Hugo Kennis
2. Een Play Break met Jeroen Stekelenburg
3. Een Play Break met Akwasi Frimpong
4. Een Play Break met Meester Sander
5. Een Play Break met Martin Pet
6. Een Play Break met Kyle Stolk
7. Een Play Break met Maria Verschoor