Loop de Dam tot Damloop voor Right To Play!

Op zondag 20 september is het weer zover: de Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam. Doe jij mee aan het grootste en leukste hardloopevenement van Nederland met een ongeëvenaarde sfeer? Maak deel uit van Team Right To Play. Dan loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor kinderen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Right To Play is voor de achtste keer op een rij het officiële goede doel van de Dam tot Damloop.


Bemachtig een startbewijs

Een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl kost € 50,-. inclusief BTW. Daarnaast vragen we dat je minimaal € 100,- sponsorgeld ophaalt voor de speelprogramma’s van Right To Play. Dat kan door een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, en je te laten sponsoren door collega’s, familie en vrienden.

Je kunt bij ons jouw startbewijs kopen. Schrijf je nu in! Je kunt een individueel startbewijs kopen of via de button meerdere startbewijzen bestellen, bijvoorbeeld voor jouw bedrijfsteam. Kom je er niet uit of heb je uberhaupt vragen? Neem dan contact op met Luc Treebusch. Bellen kan naar: 020-2252 731​.
Loop voor Right To Play - alle voordelen op een rij

  • Je maakt deel uit van Team Right To Play!
  • Right To Play regelt jouw inschrijving;
  • Je ontvangt een Right To Play hardloopshirt van ASICS.
  • Omdat Right To Play 20 jaar bestaat, hebben wij speciaal voor jou kortingsacties en gouden tips van bekende lopers.
  • Je start vooraan, net achter de wedstrijdlopers, omdat Right To Play het officiële goede doel is; Voor de loop word je ontvangen, en na de finish opgevangen door Right To Play voor een feestelijke afsluiting.

En het allermooiste: Je loopt niet voor jezelf, maar ook voor kinderen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Dus doe mee en geef de kracht van spelen door!


Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Luc Treebusch. Bellen kan ook: 020-2252 731​.