Loop de Dam tot Damloop voor Right To Play!

Yes! De Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam komt er weer aan op zondag 17 september 2023. Ook wij zijn weer van de partij met Team Right To Play. Want hoe heerlijk is het om samen een prestatie neer te zetten. Voor jezelf, maar ook voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Doe mee als team van vrienden of collega's en haal samen sponsorgeld op voor de programma's van Right To Play. Sponsorgeld ophalen kan onder andere door een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, en je te laten sponsoren door jouw familie en vrienden.


Waarom meedoen voor Right to Play?

  • Je maakt deel uit van Team Right To Play!
  • De inschrijving wordt verzorgd door Right To Play.
  • Je ontvangt een Right To Play hardloopshirt. Voor een bedrijfsteam kan dit met bedrijfslogo.
  • Team Right To Play ontmoet elkaar vlak voor de run.
  • Je start vooraan, net achter de wedstrijdlopers.
  • Je wordt na de finish opgevangen door Right To Play en hebben we samen een feestelijke afsluiting.
    En het allermooiste: je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook de fysieke en mentale gezondheid van kinderen die opgroeien in armoede of die op de vlucht zijn. Dus doe mee en geef de kracht van spelen door!

Schrijf je in

De Dam tot Damloop 2023 is afgelopen. Heb je interesse om een volgende keer mee te doen? Stuur ons dan een mailtje! Wij nemen contact met je op zodra er een nieuw sportevent aankomt!


Dam tot Damloop 1

Tips & Tricks voor deelnemers

Wij helpen je graag op weg met jouw training en fondsenwerving, zodat je straks helemaal voorbereid in het startvak staat.

Download hier de Tips & Tricks voor jouw actie.


Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Judith van Beek. Bellen kan ook: 020-2252 731​.