Loop de Dam tot Damloop voor Right To Play!

Yes! De Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam komt er weer aan op zondag 17 september 2023. Ook wij zijn weer van de partij met Team Right To Play. Want hoe heerlijk is het om samen een prestatie neer te zetten. Voor jezelf, maar ook voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Doe mee als team van vrienden of collega's en haal samen sponsorgeld op voor de programma's van Right To Play. Sponsorgeld ophalen kan onder andere door een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, en je te laten sponsoren door jouw familie en vrienden.


Waarom meedoen voor Right to Play?

  • Je maakt deel uit van Team Right To Play!
  • De inschrijving wordt verzorgd door Right To Play.
  • Je ontvangt een Right To Play hardloopshirt. Voor een bedrijfsteam kan dit met bedrijfslogo.
  • Team Right To Play ontmoet elkaar vlak voor de run.
  • Je start vooraan, net achter de wedstrijdlopers.
  • Je wordt na de finish opgevangen door Right To Play en hebben we samen een feestelijke afsluiting.
    En het allermooiste: je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook de fysieke en mentale gezondheid van kinderen die opgroeien in armoede of die op de vlucht zijn. Dus doe mee en geef de kracht van spelen door!

Schrijf je in

Leuk dat je meedoet aan de Damloop! Hier even wat details op een rijtje:

  • Een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl kost € 60,-. inclusief BTW.
  • Daarnaast vragen we je om minimaal € 105,- sponsorgeld p.p. op te halen voor Right To Play. Meer mag natuurlijk ook. ;)

€105,- staat gelijk aan 3 meisjes die een jaar lang spelend kunnen leren op school. Je kan je vrienden, familie en collega's vragen om jou te sponsoren. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij gaan je natuurlijk helpen met tips voor je training en fondsenwerving! Klik op onderstaande link en zorg dat je er bij bent:

Klik hier om je als individu aan te melden.

Wil je als bedrijventeam meedoen? Super leuk! Ook dan vragen we je om €105,- p.p. op te halen. Je kunt er ook voor kiezen om dit bedrag voor je medewerkers te betalen. Klik hieronder op het inschrijfformulier voor bedrijventeams en bekijk de opties.

Klik hier om je als bedrijventeam aan te melden

Schrijf je nu in en geef met ons de kracht van spelen door!


Dam tot Damloop 1

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Judith van Beek. Bellen kan ook: 020-2252 731​.