Wij dagen jou uit! Fiets deze zomer in 4 dagen tijd 500 km dwars door Nederland tijdens deze nieuwe klassieker voor Right To Play. Samen met Impact Adventures organiseren we een geheel verzorgde sponsorfietstocht van Leeuwarden (Friesland) naar Valkenburg (Limburg). Investeer met deze sportieve uitdaging in een betere toekomst voor 5 kinderen die opgroeien in armoede of die gevlucht zijn.

Geloof ons – deze fietstour wordt een klassieker door de unieke belevenis en bekende wielrenners die met jou op de fiets springen en de kracht van spelen met je delen.
Aanrader: leuk om met vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen te doen, want inschrijving is mogelijk vanaf 12 jaar (met volwassen begeleider).


Alle handige info op een rij

- De klassieker vindt plaats van donderdag 12 augustus t/m zondag 15 augustus.
- Per dag leg je gemiddeld 120 km af.
- Je fietst over Friese slingerdijken, langs Drentse heidevelden, door de bossen in Gelderland, langs kennisstad Eindhoven, om via de Limburgse heuvels te finishen in Valkenburg. De exacte route ontdek je als je op de button hieronder klikt.
- Je bagage wordt vervoerd. Je overnachtingen zijn geregeld. Water, snacks en lunch zijn onderweg aanwezig.
- Ook ervaar je de kracht van spelen op verschillende plekken tijdens de tocht.
- Meedoen kan vanaf 12 jaar (12-18 jaar onder begeleiding van een volwassene).
- Je betaalt 395 euro voor de 4-daagse tocht. Hiervoor wordt jouw bagage vervoerd, zijn de overnachtingen geregeld. Water, snacks en lunch zijn onderweg aanwezig op verzorgingsposten. Alleen diner moet jezelf regelen.
- Je zorgt voor een donatie van minstens 250 euro aan Right To Play. Hiermee kunnen 5 kinderen een jaar lang meedoen in onze programma's. Je mag ook anderen vragen je te sponsoren.
- Een dag-etappe meefietsen behoort ook tot de mogelijkheden.Fiets van Noord naar Zuid Nederland.png