Doe de Stappenchallenge met jouw collega's

Hoeveel stappen zetten jullie op een dag? Lopen is gezond én je kunt er met collega’s een leuke competitie van maken. Ga de uitdaging aan om gedurende een maand minimaal 10.000 stappen per dag te zetten en laat je sponsoren. Zo dragen jullie met iedere stap bij aan programma’s waarmee wereldwijd kinderen kunnen spelen.

Afdeling tegen afdeling of kantoor tegen kantoor: het kan allemaal. Dit spel is een boost voor de energie, creativiteit en werksfeer. Een extra rondje koffie halen voor het team en een wandeling tijdens de lunchpauze zijn nog nooit zo leuk geweest.

Dus start die challenge en ontvang alle materialen om direct aan de slag te gaan. En niet onbelangrijk we sluiten de challenge samen in stijl af. Benieuwd naar hoe het werkt? Neem contact op met challenge-chef Luc. Hij legt stap voor stap uit hoe het werkt.

Laat je inspireren

Van Utrecht naar Kigali in Rwanda en weer terug... 17.870 km. 23.451.359 stappen. Dat liepen 99 medewerkers van Merck in 1 maand tijd om geld op te halen voor Right To Play. Een fantastische actie, waarbij teams het tegen elkaar opnamen. En voor de winnaars was er een leuke prijs.

Carlos van Merck: “We wilden als team iets organiseren waarbij iedereen in beweging komt. Vandaar deze challenge. Een goeie combinatie van sportiviteit en competitie. En dat voor het goede doel. Dit gaan we zeker herhalen.”

Geef samen met ons de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Bedankt!

Terug naar het actieoverzicht