Laat je sponsoren per rondje of kilometer

Loop jij een halve marathon, fiets je de Elfstedentocht of ga je een andere sportieve uitdaging aan? Vraag jouw supporters je te sponsoren. Zo zorg je er met jouw sportieve prestatie voor dat kinderen wereldwijd ook de kans krijgen om te sporten en spelen.

Doe samen met het Right To Play team mee met de Dam tot Damloop in september of laat ons weten aan welk ander evenement je meedoet. Meld jouw actie aan en ontvang alles wat je nodig hebt op je sportieve sponsoractie tot een succes te maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met sportieveling Eva

Laat je inspireren
  • Alwart fietste de hele wereld rond voor Right To Play. Ruim 20.000 kilometer over alle continenten. Hij stelde zichzelf ten doel om voor elke gefietste kilometer € 1,- op te halen voor Right To Play.
  • De twee fanatieke hardlopers Brennus en Chris van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre renden de Dam tot Damloop voor Right To Play en gaven zo de kracht van het spelen door.
  • Ruud en Karst reden the Knights of the Island. Een onvergetelijke roadtrip langs kastelen en landhuizen van Engeland, de legendarische Schotse Highlands en de Keltische roots van Wales.