Organiseer je eigen evenement

Wil je een (online) evenement organiseren en met de opbrengst een goed doel steunen? Doe dat dan voor Right To Play en draag bij aan een betere toekomst voor kinderen wereldwijd.

Verkoop tickets voor de (online) karaoke avond van je vereniging, bied tweedehands spullen aan via marktplaats of bak heerlijke taarten voor jouw buurt: er is van alles mogelijk, waarmee je een leuke tijd én een mooie opbrengst voor het goede doel kunt realiseren.

Voor meer informatie en handige middelen voor de organisatie, sponsoring en promotie, helpt evenementencoördinator Eva je graag verder: mail Eva op events@righttoplay.nl of bel naar 020 2252731

Laat je inspireren
  • CrossFit Brielle organiseerde een bijzonder evenement. 24 atleten deden mee aan een crossfitmarathon van 24 uur. Dit is al een prestatie op zich, maar het is natuurlijk nog veel mooier om er een goed doel aan te verbinden. CrossFit Brielle koos voor Right To Play. Door middel van een online veiling en een grote spaarpot werd er een fantastisch bedrag opgehaald van € 5.113,50,-. Super!
  • Studentenvereniging Tri Movere wilde een activiteit organiseren voor het goede doel. Ze kwamen uit bij Right To Play en besloten het glazen huis van Tri Movere neer te zetten met als thema 'een leven lang bewegen'. Zelf bleven de studenten 24 uur wakker en aten ze niet. En in deze 24 uur konden bezoekers voor een kleine prijs verschillende spelletjes spelen en hiermee een loten verdienen voor de loterij. Een top initiatief!
  • Sander organiseerde in zijn woonplaats Nieuwkoop een triathlon voor de jeugd. Voor kinderen, door kinderen. “Het idee was om met dit evenement iets te organiseren voor de kinderen van Nieuwkoop, door kinderen van school, waarmee geld werd opgehaald voor kinderen uit de programma’s van Right To Play. Voor, door en met kinderen. Hoe mooi is dat?” aldus Sander. En dat lukte. Er deden ruim 80 kinderen mee en er werd ruim € 2.000,- werd opgehaald.

Geef samen met ons de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Bedankt!