Scoor met jouw sportclub

Hoeveel doelpunten maakt jouw team of vereniging dit seizoen? Doe mee met de Scoren voor Right To Play en laat ieder doelpunt tellen. Zo speel je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen in onze sport- en speel programma’s. Dat wordt een feest op het veld, want nu kan iedere goal dubbel gevierd worden.

Vraag familie, vrienden, buren of andere supporters om jouw team te steunen en houdt ze via het online scoreformulier op de hoogte van jullie doelsaldo.

Wij maken een teampagina voor je aan, je ontvangt sponsorformulieren en andere handige hulpmiddelen. En niet onbelangrijk, samen sluiten we het seizoen in "Right To Play" stijl af. Waar wacht je nog? Neem nu de aftrap en meld jouw team aan. Wil je meer weten over het scoren voor het goede doel? Neem dan contact op met onze topscoorder .

Laat je inspireren
Scoren voor RTP - DHV
  • De jongens B2 van DHV scoren dit seizoen voor Right To Play. Allemaal zijn ze fanatiek op zoek gegaan naar vrienden en familie die een klein bedrag per doelpunt willen sponsoren. Een simpele, maar doeltreffende actie. En de gezamenlijke seizoens afsluiter met Right To Play maakt het helemaal leuk!

Geef samen met ons de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Bedankt!

Terug naar het actieoverzicht