Hugo Kennis viert zijn verjaardag voor Right To Play

hugo-met-logo.png

Ook in deze tijd waarin we vooral thuis blijven is jouw verjaardag vieren superleuk. Zeker als je er een bijzonder goed feest van maakt! Hang slingers op, eet taart op afstand, proost digitaal met je naasten. En doe iets voor een ander. Net als TV kok en Expeditie Robinson winnaar Hugo Kennis! Hij viert zijn verjaardag voor Right To Play.

Donaties in plaats van cadeaus

Hugo Kennis vraagt donaties voor Right To Play in plaats van cadeautjes aan zijn familie en vrienden, omdat hij gelooft in de kracht van spelen. En omdat hij vindt dat alle kinderen wereldwijd zich op een gezonde manier moeten kunnen ontwikkelen, door te spelen. Of je nu in armoede opgroeit of op de vlucht bent: spelen is van levensbelang. Juist ook nu. Want spelenderwijs leren kinderen hoe ze zichzelf en hun familie extra kunnen beschermen tegen het coronavirus. En hoe ze kunnen omgaan met hun emoties gedurende deze onzekere tijd. Al 20 jaar speelt Right To Play een cruciale rol in het fysiek en mentaal sterk, veilig en gezond houden van kinderen die in moeilijke situaties leven.

20 Jarigen gezocht

Omdat het 2020 is, en Right To Play al 20 jaar spelen inzet met impact en ons werkt juist nu in deze tijd zo belangrijk is en wel wat steun kan gebruiken, gaat Hugo een mooie uitdaging aan. Hij wil 20 mensen die dit jaar jarig zijn ook zover krijgen ook hun verjaardag voor Right To Play te vieren. Geef samen met Hugo de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Dan ontvang het feestpakket met onder andere een heerlijk taart-recept van tv-kok Hugo Kennis en Right To Play feestversiering. En…als je meedoet, maak je ook nog eens kans op verjaardagsvisite van TV kok Hugo Kennis, uiteraard met een zelfgebakken taart!