Play It Forward: Hockeyonline komt in actie voor Right To Play

playitforward banner website.jpg

Onze vrienden van HockeyOnline.nl komen in actie met een speciale Right To Play Hockeybal, hesjes en een Right To Play coach starterspakket. Per verkocht item gaat er een donatie naar Right To Play. Dus hoe meer ballen er verkocht worden, hoe meer kinderen wij kunnen helpen.

Hockey is zoveel meer dan met een stick achter de bal aan rennen. Hockey spelen betekent ontspanning, samenwerken, vertrouwen op jezelf en leren winnen en verliezen. Kortom, het is een prachtige sport om fysiek en mentaal gezond te blijven, en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Zeker in deze tijd is dat enorm belangrijk. Dat geldt ook voor de kinderen in onze programma’s. Daarom komt Hockeyonline.nl in actie voor Right To Play. Dat vinden we natuurlijk fantastisch!

Bestel de Right To Play Hockeybal

In de online webshop kun je verschillende unieke Right To Play hockeymaterialen bestellen zoals de enige echte Right To Play hockeybal. Want zonder bal geen spelen. En zonder spelen geen ontwikkeling! Je kunt de bal bestellen vanaf 12 stuks. Hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt en hoe meer kinderen mee kunnen doen aan de programma’s van Right To Play. Zo kun jij een potje spelen en tegelijkertijd de kracht van spelen doorgeven aan kinderen die opgroeien in armoede of op de vlucht zijn! Mooi toch?

Win een hockey clinic

En nog mooier: vind je in jouw bestelling de bal met handtekening van een hockey international dan win je een clinic van hem of haar bij jou op de club.

Speciaal voor de coach

Naast de hockeybal verkoopt Hockeyonline.nl ook een coach starterspakket. Daarmee wordt iedere training een feest. Het bestaat uit een mooi tasje met daarin 12 Right To Play ballen, 6 Right To Play hesjes en 6 pylonnen. Met de aanschaf van dit pakket kan een door Right To Play getrainde, vrijwillige coach 5 kinderen 5 weken mee laten doen aan de programma’s van Right To Play.

Benieuwd naar de actie of wil je gewoon direct bestellen? Ga dan naar Hockeyonline.nl