Logo Right To Play op Liverpool champions league shirts

Three LFC Shirts with Right To Play Logo - Hero Web Crop

Liverpool FC heeft een nieuwe look voor de UEFA Champions League shirtjes. Er is namelijk een logo toegevoegd aan de shirts van niemand minder dan – tromgeroffel - Right To Play! Woensdag 2 oktober speelde de regerende Europese kampioenen in hun nieuwe shirtjes, tijdens de eerste European Champions League thuiswedstrijd tegen Salzburg in het imposante Anfield Stadium. Met het toevoegen van ons logo op de rode jerseys, draagt Liverpool FC Foundation actief de meerjarige samenwerking met Right To Play uit. Go Liverpool!

Partnership Liverpool FC Foundation en Right To Play

Eerder dit jaar kondigde de LFC Foundation, het officiële goede doel van de populaire voetbalclub, het partnership met Right To Play aan. Beiden organisaties geloven in de kracht van sport en spelen om het leven van kinderen wereldwijd te verbeteren. Want als kinderen sporten en spelen leren ze omgaan met verschillende situaties. Denk aan het samenwerken in een team, omgaan met stress of tegenslag en het respecteren van de ander. Ook bouwen kinderen zelfvertrouwen op. Belangrijke vaardigheden die kinderen nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. Waar ook ter wereld.

Matt Parish, directeur van LFC Foundation: "We zijn heel blij dat we het Right To Play-logo op het Champions League-shirt kunnen plaatsen. Het is een fantastisch manier om onze samenwerking te tonen aan de miljoenen Liverpool fans over de hele wereld."

Kevin Frey, CEO van Right To Play: “We zijn enorm trots op onze samenwerking met de LFC Foundation, met als kers op de taart natuurlijk het Right To Play logo op de Champions League shirts. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en gezonde ontwikkeling van kwetsbare kinderen en hun leven verbeteren.”

De gezamenlijke sport- en speelprogramma's worden in eerste instantie gelanceerd in Anfield en Thailand en daarna uitgebreid naar andere landen waar Right To Play actief is.